4 C
Kupiškis
2024 / 05 / 13

Horoskopai balandžio 30 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Apsirenkite naujais drabužiais, susitvarkykite darbo vietą, atnaujinkite senus ryšius. Pasiruoškite gerokai padidėjusiam darbo krūviui. Nebijokite imtis iniciatyvos tiek tarnyboje, tiek asmeniniuose santykiuose.

- Reklama -

JAUTIS
Nors ir nerodysite entuziazmo, kolegos nuspręs, kad idealiai tinkate naujajam darbui. Patirsite, kad atlyginimas už sunkų darbą yra dar daugiau darbo… Neeikvokite jėgų stengdamasis įtikti – jus išgelbės tik atsargumas ir apdairumas.

DVYNIAI
Dėl priimto klaidingo sprendimo jausitės labai nesaugiai. Savo galimybes tirkite atsargiai, judėkite iš lėto. Jums tikrai reikia pabūti vienam, ramiai įvertinti savo jausmus ir norus.

VĖŽYS
Visa, kas taip vargino ir rodėsi nepaprastai nuobodu, šiandien bus paprasta ir linksma daryti. Pasinaudokite gera proga sėkmingai baigti visus senus darbus. Verčiau venkite politikos ar kitokios visuomeninės veiklos.

LIŪTAS
Stenkitės būti paslaugus ir malonus – kolegai, bičiuliui ar šeimos nariui šiandien jūsų dėmesys gali būti ypač reikšmingas. Parašykite laiškutį senam draugui, pasikvieskite bendradarbį pietų, pagaliau nupirkite gėlių mylimai moteriai!

MERGELĖ
Jokios prasmės šiandien virti savo sultyse. Tebūnie kas galvoje, tas ir ant liežuvio. Diskutuokite, dalinkitės nuomonėmis ir idėjomis. Šiandien netgi atsitiktinis praeivis yra jūsų draugas ir dėmesio vertas pašnekovas.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Šiandien pagaliau galite sulaukti tinkamo atpildo už ilgą ir sunkų darbą. Tie, kas juokėsi iš jūsų, šįkart turės užsičiaupti. Galite turėti puikių progų teisti kitus. Būkite teisingas ir taktiškas.

SKORPIONAS
Nekreipkite dėmesio į įkyrias smulkmenas. Būtų beprasmiška daryti iš musės dramblį ir dėl to susigadinti nuotaiką. Būkite protingas ir stenkitės išvengti kovos. Jūsų laukia netekčių metas.

ŠAULYS
Netinkamas metas plaukti prieš srovę. Kol kas mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite. Iš ryto vairuodamas automobilį jokiu būdu neviršykite greičio, kad ir kaip skubėtumėte.

OŽIARAGIS
Raskite laiko perskaičiuoti savo pinigus. Gali tekti gerokai apriboti išlaidas. Pasiieškokite paprastų, nieko ar nedaug kainuojančių pramogų. Jos suteiks ne ką mažesnį malonumą nei tos, kurias galima nusipirkti.

VANDENIS
Šiandien daug laiko praleisite priiminėdamas ir užimdamas svečius, gal net atvykusius tikrai iš toli. Pasistenkite padaryti gerą pirmą įspūdį. Vakaras nepastebimai prabėgs linksmoje kompanijoje.

ŽUVYS
Nesitikėkite būti suprastas iš pusės žodžio. Padėtis pernelyg paini, kad būtų galima kalbėti mįslėmis. Jūsų klauso, bet ne itin atidžiai, todėl kalbėkite aiškiai ir suprantamai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Horoskopai balandžio 7 dienai

AVINASKuo daugiau reikalų griūva jums ant galvos, tuo daugiau jėgų jaučiatės turįs. Kita vertus, nedarykite daugiau nei iš tiesų būtina jau dabar. Rytoj daug...

Ką daryti, kad kuo mažiau kalėdinių dovanų patektų į sąvartyną

Elektroninė įranga, kosmetika ir žaislai yra vienos populiariausių dovanų Kalėdoms. Ar susimąstome, kad neretai išpakuotos kalėdinės dovanos taip ir lieka nepanaudotos arba net patenka...

Atskleista žemės įsigijimo virš 500 ha įstatymo apėjimo schema

Lietuvos žemdirbiams atskleidus žemės įsigijimo virš 500 ha įstatymo apėjimo schemą, Aplinkos ministerijos iniciatyva organizuojamas susitikimas su Žemės ūkio ministerijos ir Lietuvos žemdirbių savivaldos...

Moteriai, melagingai pareigūnams įskundusiai savo sutuoktinį, – solidi teismo bauda

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmų nuosprendžiu N. A. nuteista už tai, kad pareigūnui, turinčiam teisę pradėti baudžiamąjį persekiojimą, melagingai įskundė nekaltą asmenį kaip...

26-erių Aisčiui prireikė inksto transplantacijos: „Vieną dieną esi sveikas, o kitą – rimtas pacientas“

Poetas Aistis Žekevičius šiuo metu gyvena su transplantuotu donoriniu inkstu. Tai, kad jo inkstai nebeatlieka savo funkcijų, sužinojo apsilankęs pas gydytojus ir atlikęs kraujo ir šlapimo tyrimus. Nors vyras jautėsi sveikas, tyrimų rezultatai parodė...

Ir pigiau, ir skaniau: naudingos „Iki“ akcijos – ne tik majonezui, bet ir liežuviui,...

Sočias ir be galo skanias Velykas galima suruošti be vargo ir be didelių išlaidų. Tuo jau spėjo įsitikinti būriai pirkėjų, šią savaitę gužančių į „Iki“ parduotuves. Ypač plačiu asortimentu ir šviežia produkcija garsėjantis tinklas...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS