19.3 C
Kupiškis
2024 / 07 / 05

Astrologinė prognozė sausio 9-ajai, antradieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Galimi neblogi pasiekimai, tačiau bus ir rūpesčių. Į keblią situaciją galite pakliūti bendraudami su suktais veikėjais, teikdami interviu ir pan. Pasistenkite atsakingai dirbti bei kalbėti.

- Reklama -

JAUTIS. Regis, teks apsispręsti dėl investavimo, paskolos arba kalbos suksis apie palūkanas, rankpinigius, rinkliavas, kitus finansinius įsipareigojimus, deklaracijas.

DVYNIAI. Galite stengtis užmaskuoti savo abejotiną poelgį ypatingu dėmesiu, gražbyliavimu. Galvokite, ką žadate, nes išpildyti duotų pažadų nebus galimybės arba per daug kainuos.

VĖŽYS. Aktualus bus pareigos jausmas ir sveikata. Daug dirbsite, o dar daugiau reikalausite iš kitų. Galimas kvietimas į darbo interviu, konkursą, konferenciją ar kt. Nevenkite naujovių.

LIŪTAS. Šiandien galite jaustis populiarūs, sąmojingi ir originalūs. Veikiausiai taip ir bus, tačiau kai kurios pagyros skambės veidmainiškai. Netgi vaikai gali mėginti jumis manipuliuoti, jei jiems tai naudinga.

MERGELĖ. Uoliai tvarkysite ūkinius, buitinius reikalus. Jus gali kritikuoti artimas žmogus. Nemalonios užuominos nuolat skambės ausyse. Filosofinis požiūris bei humoras padės nusiteikti optimistiškai ir darbingai.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Informacijos, rašymo, skaičiavimų, ryšių, logistikos diena. Deja, pasitaikys nesusikalbėjimų, nesklandumų. Stenkitės pasiekti aiškumo kiekvienu painiu klausimu.

SKORPIONAS. Šiandien jus labiausiai domins materialinė gyvenimo pusė. Galimas netikėtas sandoris, kuris apsimokės. Labiau stebėkite savo vaikų elgesį ir savijautą.

ŠAULYS. Šiandien tikriausiai neišsisuksite nuo keblaus pokalbio. Jeigu pasirodysite pernelyg demagogiški, manipuliuojantys ar smulkmeniški, patys to nenorėdami galite nuvilti jums svarbų asmenį.

OŽIARAGIS. Šiandien nemažai jėgų išeikvosite neproduktyviam darbui. Geriau nei kitos seksis kūrybinė ir tiriamoji veikla. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą ar seną klaidą. Turbūt nedžiugins fizinė savijauta. Saugokite sveikatą.

VANDENIS. Tikriausiai teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti pažadą ar įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius. Jeigu dėl savo galių ar ketinimų abejojate, nesuteikite tuščių vilčių.

ŽUVYS. Regis, esate kiek neužtikrinti dėl savo profesinės padėties, sveikatos, išvaizdos. Gali išaiškėti daug slaptų dalykų. Dėl to tik padaugės vidinės sumaišties. Stiprybės suteiks patikimi draugai.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Negydomos pėdos pirštų deformacijos ilgainiui progresuoja – kada rinktis operaciją?

Išsikišęs didžiojo pėdos piršto „kauliukas“ daugeliui žmonių sukelia ne tik estetinių problemų, bet ilgainiui ir stiprius skausmus vaikščiojant. Ši pėdos didžiojo piršto deformacija, dar...

Nevarkite vyniodami balandėlius: aromatingą troškinį iš tų pačių ingredientų pietums pasiruošite greičiau ir nekainuos nė 2 eurų

Balandėliai – daugeliui vienas iš mėgstamų vaikystės patiekalų, bet norint patiems juos pasigaminti, reikia prisiruošti. Todėl savaitgalio pietums daug greičiau galima išsivirti troškinį, kuriame...

Kovo 30-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO

Kovo 30-oji – Prokuratūros diena. Kovo trisdešimtoji, šeštadienis, (šeštoji 13-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 275 dienos. Savo vardadienius šiandien švenčia Ferdinandas, Gvidonas, Meda,...

Dėl seksualinės prievartos prieš nepilnametes ir mažametes šeimynos globėjui skirta 5 metų laisvės atėmimo bausmė

Lietuvos apeliacinis teismas pirmadienį paskelbė nuosprendį sutuoktiniams, ilgus metus vadovavusiems vienai Aukštaitijoje veikusiai šeimynai. Kaip skelbiama teismo pranešime, pripažinta, kad šeimynos globėjas įvykdė seksualinio pobūdžio...

Kaune nuo COVID-19 paskiepytas prof. Liudas Mažylis: „Džiaugiuosi sulaukęs, o bijoti nėra ko“

Vakar, kovo 10 dieną, Europos Parlamento narys prof. Liudas Mažylis buvo paskiepytas nuo COVID-19 infekcijos. Politikas, priklausantis prioritetinei skiepytinų gyventojų grupei, gavo „AstraZeneca“ vakcinos pirmąją dozę. „Skiepo laukiau nuo pat pandemijos pradžios, nes tai...

Pasivaikščiojimai ir žaidimai lauke – tik saugiu atstumu

Lietuvoje paskelbus karantiną ir taikant itin griežtas priemones grįžusiems iš užsienio šalių – 14 dienų nuo paskutinės buvimo užsienio valstybėje dienos privaloma likti namuose – daugeliui gyventojų kyla klausimų, ar galima, ar saugu eiti...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS