17.1 C
Kupiškis
2024 / 07 / 03

Astrologinė prognozė birželio 5-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Gali tekti rūpintis skubiais raštais, sutartimis, įsipareigojimais, interviu. Tai, ką sužinosite, turbūt padės teisingai apsispręsti aktualiu klausimu. Laisvalaikį leiskite aktyviai. Pabendraukite su kaimynais, draugais.

- Reklama -

JAUTIS. Diena bus rami, galimi naudingi pranešimai, susivokimai. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite pinigus. Dėl palūkanų, honorarų, atlygio formos ir dydžio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

DVYNIAI. Iš ryto galite pasijusti sutrikę dėl keisto nesusipratimo ar sveikatos sutrikimo. Tačiau įdienojus neblogai seksis visi reikalai. Po darbo mielai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos.

VĖŽYS. Regis, jus itin domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Gyvenimo patirtimi ir išmintimi gali tekti dalintis su kitais, net jei nelabai norisi bendrauti, viešintis.

LIŪTAS. Šiandien iš pat ryto galite nuveikti gerų darbų arba kaip tik dabar pamatysite savo įdirbio, autoriteto, atsakingumo rezultatus. Popiet tikėtini reikšmingi susitikimai. Tiktų eiti į renginius, bendrauti su įdomiais pašnekovais.

MERGELĖ. Tai rimtų darbų ir sprendimų diena. Gali tekti bendrauti su įtakingu asmeniu. Pokalbis bus vertingas, tačiau rimtai įpareigojantis. Domėkitės, kaupkite informaciją.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs, sugebėsite suprasti kitus ir jiems padėti supratingu žodžiu. Turėtumėte gauti pajamų, tačiau teks nemažai pinigų skirti artimųjų poreikiams.

SKORPIONAS. Regis, galvosite apie įsidarbinimo ar investavimo galimybes. Kažkas gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos, profesionaliai pakonsultuoti.

ŠAULYS. Kad ir kas vyktų, nesileiskite išmušami iš vėžių. Labiau pasirūpinkite išvaizda, įvaizdžiu, įvertinkite savo galimybes konkuruoti ir bendradarbiauti. Galite sėkmingai tarpininkauti arba rasti jums reikalingus vertingus tarpininkus.

OŽIARAGIS. Regis, skirsite daug dėmesio aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Galite sėkmingai sudalyvauti darbo pokalbyje, interviu. Regis, gausite labai aktualios informacijos. 

VANDENIS. Ši diena bus dosni meilės ir tolerancijos, džiugins kūrybinė veikla, sportas, menas, meilė, vaikai, tačiau gali pasirodys, kad nėra lengva įgyvendinti kai kurias svajones. Nenuleiskite rankų ir jums pavyks.

ŽUVYS. Šiandien intensyviai bendrausite su moterimis, kaimynais, giminaičiais. Suksite galvą, kaip išspręsti opias šeimos problemas. Ir tai darysite ne veltui – tikrai rasite puikių sprendimą.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

ORAI: Penktadienio dieną nelis, aukščiausia temperatūra 19–24 laipsnių šilumos

Penktadienio dieną nelis. Vėjas vakarinių krypčių, 7–12 m/s, kai kur gūsiai 15–17 m/s. Aukščiausia temperatūra 19–24, pajūryje 16–18 laipsnių šilumos. Šeštadienį be lietaus. Vėjas naktį...

Lietuvos miestų automobiliui lemta stovėti: naudojami vos 6 proc. paros laiko

87 minutės darbo dienomis ir 89 savaitgaliais – tiek vidutiniškai Lietuvos gyventojai naudojasi nuosavu automobiliu, o 38 proc. jų – nesinaudoja automobiliu kasdien. Tokios...

„Iki“ parduotuvėse – spalvingos pavasarinės naujienos: nuo madingųjų „bowls“ iki dar neragautų sumuštinių

Pavasariškai gaiviais, tačiau sočiais pietumis ar vakariene visai paprasta pasirūpinti virtuvėje nesugaišus nė minutės. „Iki“ parduotuvėse jau prasidėjo naujasis kulinarijos sezonas, įkvėptas žalios spalvos...

Horoskopai spalio 20 dienai

AVINASNeignoruokite gyvenimo, netelpančio į jūsų profesinių interesų rėmus.Jūsų artimieji pasiilgę meilės ir dėmesio. Šįvakar priimkite nuoširdžią dovaną, bet nesijauskite dėl jos įsipareigojęs. Intelektinis žaidimas internete JAUTISAr...

Horoskopai birželio 21 dieniai

AVINASKartais galima ir šiek tiek pameluoti, ypač jei tai apsaugos artimą žmogų nuo traumos. Tik atminkite, kad ne kiekvienam gali būti priimtinas jūsų garbės supratimas. Tai, ką jūs laikote tiesiog konstruktyvia kritika, kitam gali...

Pirmąkart vykusiame renginyje – išmaniųjų įrenginių naujovės: dirbtinis intelektas padės taupyti

Vasario pabaigoje Frankfurte technologijų kampanija „Samsung Electronics“ surengė pirmąjį „European Samsung Summit“ susitikimą, kuriame pristatė naujausią garso, televizijos ir išmaniųjų buitinių prietaisų produktų asortimentą. Susitikime gamintojas supažindino su naujausiais įrenginiais, kurie gali būti susieti...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS